Carta de Cafe-Bar

Laias Caldaria Hotel Balneario

 

 

RACIÓNS

FRÍAS
Taboa de xamón de adega con queixos 18,00€
Wraps recheas de pavo cocido, leituga e tomate 8,00€
Empanada galega 6,00€
QUENTES
Croquetas de cocido galego 8,00€
Tortilla española con ensalada 5,00€
Polbo á feira 18,00€
Luras á andaluza 8,00€
Patacas bravas 6,50€
Gambas ao allo 9,50€
Pizzas variadas 10,00€
Revolto de lagostinos e cogomelos 12,00€
Nuggets de polo 8,00€

ENSALADAS

Ensalada mixta 9,00€
Ensalada tropical (froitas, lagostinos e salsa de iogurt) 10,00€
Ensalada italiana 10,00€
Ensaladilla rusa 6,00€

HAMBURGUESAS

Tenreira galega (leituga, tomate, cebola e queixo cheddar) 8,00€
Vegana (kale e quinoa) 8,00€

BOCADILLOS E SÁNDWICHES

FRÍOS
Bocadillo de chourizo, queixo ou salchichón 5,00€
Bocadillo de xamón serrano 5,50€
Bocadillo de tortilla 4,50€
QUENTES
Touciño con queixo 5,00€
Lombo adobado con queixo 6,50€
Pepito de tenreira 7,50€
Bocadillo de luras 6,00€
Bocadillo de xamón asado 6,00€
Sándwich vexetal 5,50€
Sándwich mixto 5,00€
Sándwich mariñeiro 7,00€
Ingrediente a maiores 1,00€

TOSTAS

Queixo crema, salmón afumado e aguacate 9,00€
Pementos asados con anchoas e rúcula 9,00€
Solombo de porco, cebola caramelizada e queixo Arzúa 9,00€
Tomate, xamón ibérico e espárrago trigueiro 10,00€
Calabacín, polo braseado e queixo cheddar 9,00€

POSTRES

Copa de xeado con macedonia de froitas 6,00€
Strudell de mazá e froitos secos 6,00€
Arroz con leite 6,00€
Xeato termal artesán (sabores variados) 6,00€
Copa de tres bolas 6,00€
OBSERVACIONES
  • As guarnicións de todos os platos de esta carta poden ser obxecto de modificacións a criterio decociña en base á tempada ou dispoñibilidade do xénero no mercado.
  • Este establecemento pon a disposición dos seus clientes toda a información relativa á composición de cada unha de las elaboracións desta carta. Si desexan coñecer os ingredientes alérxenos incluídos nos distintos pratos, non duden en solicitar a información ao noso personal de sala.