Carta de Restaurante
Laias Caldaria Hotel Balneario
Te
MENÚ DEGUSTACIÓN I
Gazpacho de tomate e sandía con esferas de queixo do Cebreiro D.O.P |
Zamburiñas á prancha con maionesa de wasabi |
Pescada braseada con lagostinos e espinacas frescas á crema |
Canelón recheo de carrilleira de tenreira galega con reducción do seu zume |
Torrada brioche caramelizada con xeado de vainilla |
Sorbete de mojito con frutas vermellas |
Precio: 40,00 € (bebida no incluida) |
MENÚ DEGUSTACIÓN II
Lagostinos crocantes en po de millo con maionesa de curri e mostaza |
Polbo á grella con pataca asada e salsa sriracha |
Vieira ao estilo tradicional |
Taco de rodaballo con mexillóns D.O.P e reducción de auga de mar |
Carpaccio de piña natural co su sorbete |
Milfollas de follado rechea de crema de lima-limón |
Precio: 50,00 € (bebida no incluida) |
RESTAURANTE ALFONSO V
ENTRANTES
Ensalada de lagostinos con aguacate y mango | 15,50€ |
Ravioli de vieiras e xamón ibérico con bechamel trufada | 12,50€ |
As nosas croquetas caseiras (centolo e xamón ibérico - lacón galego con grelos I.X.P. - chipiróns na súa tinta) | 9,50€ |
Lagostinos crocantes en po de millo con maionesa de curri e mostaza | 16,50€ |
Parrilla de vexetais de tempada con lascas de queixo San Simón D.O.P | 10,50€ |
Zamburiñas á prancha con maionesa de wasabi | 18,00€ |
Polbo á brasa con pataca asada e salsa sriracha | 18,50€ |
Lasaña crocante de cocido galego e parmesano Reggiano | 14,50€ |
PESCADOS
Pescada braseada con lagostinos e espinacas frescas á crema | 19,50€ |
Taco de bacallau confitado a baixa temperatura con crema de porros | 16,50€ |
Peixe sapo asado con chipiróns e panceta ibérica afumada | 28,50€ |
Suprema de rodaballo con mexillóns D.O.P e reducción de auga de mar. | 22,50€ |
ARROCES
Arroz con bogavante (min. 2 pers.) Precio por persoa | 32,00€ |
Arroz negro de pota con mexillóns D.O.P e lagostinos (min. 2 pers.) Precio por persoa | 22,50€ |
Risotto de setas mézclum con secreto de porco ibérico | 22,50€ |
CARNES
Canelón recheo de carrilleira de tenreira con reducción do seu zume | 14,50€ |
Solombo de vaca con salsa bearnesa | 23,00€ |
Solombo de porco ibérico á grella con ñoquis ao queixo de Arzúa Ulloa D.O.P | 20,50€ |
Xarrete de tenreira galega prensado a baixa temperatura sobre crema de pataca | 16,50€ |
SOBREMESA
Vulcano de chocolate | 6,00€ |
Torrada brioche caramelizada con xeado de vainilla | 6,00€ |
Milfollas de follado rechea de crema de lima-limón | 6,00€ |
Carpaccio de piña natural co seu sorbete | 6,00€ |
PARA OS PEQUENOS
Pasta en salsa boloñesa ou napolitana | 9,50€ |
Pizza de sabores variados | 10,00€ |
Filete de tenreira galega á prancha con ensalada e patacas fritas | 12,50€ |
Peituga de polo galego á prancha con ensalada e patacas fritas | 11,50€ |
OBSERVACIÓNS
- As guarnicións de todos os pratos desta carta poden ser obxeto de modificacións a criterio da cociña en base á tempada ou dispoñibilidade de xénero no mercado.
- Este establecemento pon ao dispor dos seus clientes toda a información relativa á composición de cada unha das elaboracións desta carta. Se dexesa coñecer os ingredientes incluidos nos distintos pratos, non dubiden en solicitar a información ao noso persoal de sala.
Precios con IVE incluído.