Carta de Restaurante
Laias Caldaria Hotel Balneario
Te
MENÚ DEGUSTACIÓN I
Crema de cabaza con lagostinos e aceite de albáfeda |
Zamburiñas á prancha con maionesa de wasabi |
Taco de bacallau confitado a baixa temperatura con crema de porros |
Medallón de lombo de cervo con salsa de arandos |
Torrada brioche caramelizada con xeado de vainilla |
Sopa de froitos vermellos con iogur e o seu xeado |
Precio: 40,00 € / persoa (bebida non incluída) |
MENÚ DEGUSTACIÓN II
Lagostinos crocantes en po de millo con maionesa de curri e mostaza |
Polbo á grella con pataca asada e salsa sriracha |
Vieira ao estilo tradicional |
Taco de rodaballo con mexillóns D.O.P e reducción de auga de mar |
Biscoito de améndoa e curri sobre sopa de chocolate branco e sorbete de piña |
Vulcano de chocolate |
Precio: 50,00 €/ persoa (bebida non incluída) |
RESTAURANTE ALFONSO V
ENTRANTES
Ensalada de lagostinos con aguacate e mango | 15,50€ |
Ravioli de centola con bechamel de cogogmelos | 13,50€ |
Croquetas de polbo estilo feira | 9,50€ |
Lagostinos crocantes en po de millo con maionesa de curri e mostaza | 16,50€ |
Crema de cabaza con lagostinos e aceite de albáfeda | 10,50€ |
Zamburiñas á prancha con maionesa de wasabi | 18,00€ |
Polbo á brasa con pataca asada e salsa sriracha | 18,50€ |
Lasaña crocante de cocido galego e parmesano Reggiano | 14,50€ |
PESCADOS
Pescada braseada con lagostinos e ourizos á crema | 19,50€ |
Taco de bacallau confitado a baixa temperatura con crema de porros | 16,50€ |
Peixe sapo asado con chipirones e panceta ibérica afumada | 28,50€ |
Suprema de rodaballo con mexillóns D.O.P e reducción de auga de mar. | 22,50€ |
ARROCES
Arroz con bogavante (min. 2 pers.) Precio por persoa | 32,00€ |
Arroz negro de luras e lagostinos (min. 2 pers.) Precio por persoa | 22,50€ |
Risotto de setas mézclum con secreto de porco ibérico | 22,50€ |
CARNES
Canelón recheo de carrilleira de tenreira con reducción do seu zume | 14,50€ |
Solombo de vaca con crema de boletus edulis | 23,00€ |
Solombo de porco ibérico á grella con ñoquis ao queixo galego | 20,50€ |
Xarrete de tenreira galega prensado a baixa temperatura sobre crema de pataca | 16,50€ |
Medallón de lombo de cervo con salsa de arandos | 24,00€ |
SOBREMESA
Vulcano de chocolate | 6,00€ |
Torrada brioche caramelizada con xeado de vainilla | 6,00€ |
Sopa de froitos vermellos con iogur e o seu xeado | 6,00€ |
Biscoito de améndoa e curri sobre sopa de chocolate branco e sorbete de piña | 6,00€ |
PARA OS PEQUENOS
Pasta en salsa boloñesa ou napolitana | 9,50€ |
Pizza de sabores variados | 10,00€ |
Hamburguesa de tenreira completa con patacas fritas e ensalada | 8,00€ |
Peituga de polo galego á prancha con ensalada e patacas fritas | 11,50€ |
OBSERVACIÓNS
- As guarnicións de todos os pratos desta carta poden ser obxeto de modificacións a criterio da cociña en base á tempada ou dispoñibilidade de xénero no mercado.
- Este establecemento pon ao dispor dos seus clientes toda a información relativa á composición de cada unha das elaboracións desta carta. Se dexesa coñecer os ingredientes incluidos nos distintos pratos, non dubiden en solicitar a información ao noso persoal de sala.
Precios con IVE incluído.