Carta de Restaurante

Laias Caldaria Hotel Balneario

Te

MENÚ DEGUSTACIÓN I

Gazpacho de tomate e sandía con esferas de queixo do Cebreiro D.O.P
Zamburiñas á prancha con maionesa de wasabi
Pescada braseada con lagostinos e espinacas frescas á crema
Canelón recheo de carrilleira de tenreira galega con reducción do seu zume
Torrada brioche caramelizada con xeado de vainilla
Sorbete de mojito con frutas vermellas
 
Precio: 40,00 € (bebida no incluida)

MENÚ DEGUSTACIÓN II

Lagostinos crocantes en po de millo con maionesa de curri e mostaza
Polbo á grella con pataca asada e salsa sriracha
Vieira ao estilo tradicional
Taco de rodaballo con mexillóns D.O.P e reducción de auga de mar
Carpaccio de piña natural co su sorbete
Milfollas de follado rechea de crema de lima-limón
 
Precio: 50,00 € (bebida no incluida)

RESTAURANTE ALFONSO V

ENTRANTES
Ensalada de lagostinos con aguacate y mango 15,50€
Ravioli de vieiras e xamón ibérico con bechamel trufada 12,50€
As nosas croquetas caseiras (centolo e xamón ibérico - lacón galego con grelos I.X.P. - chipiróns na súa tinta)  9,50€
Lagostinos crocantes en po de millo con maionesa de curri e mostaza 16,50€
Parrilla de vexetais de tempada con lascas de queixo San Simón D.O.P 10,50€
Zamburiñas á prancha con maionesa de wasabi 18,00€
Polbo á brasa con pataca asada e salsa sriracha 18,50€
Lasaña crocante de cocido galego e parmesano Reggiano 14,50€
PESCADOS
Pescada braseada con lagostinos e espinacas frescas á crema 19,50€
Taco de bacallau confitado a baixa temperatura con crema de porros 16,50€
Peixe sapo asado con chipiróns e panceta ibérica afumada 28,50€
Suprema de rodaballo con mexillóns D.O.P e reducción de auga de mar. 22,50€
ARROCES
Arroz con bogavante (min. 2 pers.) Precio por persoa 32,00€
Arroz negro de pota con mexillóns D.O.P e lagostinos (min. 2 pers.) Precio por persoa 22,50€
Risotto de setas mézclum con secreto de porco ibérico 22,50€
CARNES
Canelón recheo de carrilleira de tenreira con reducción do seu zume 14,50€
Solombo de vaca con salsa bearnesa 23,00€
Solombo de porco ibérico á grella con ñoquis ao queixo de Arzúa Ulloa D.O.P 20,50€
Xarrete de tenreira galega prensado a baixa temperatura sobre crema de pataca 16,50€
SOBREMESA
Vulcano de chocolate 6,00€
Torrada brioche caramelizada con xeado de vainilla 6,00€
Milfollas de follado rechea de crema de lima-limón 6,00€
Carpaccio de piña natural co seu sorbete 6,00€

 

PARA OS PEQUENOS

Pasta en salsa boloñesa ou napolitana 9,50€
Pizza de sabores variados 10,00€
Filete de tenreira galega á prancha con ensalada e patacas fritas 12,50€
Peituga de polo galego á prancha con ensalada e patacas fritas 11,50€

OBSERVACIÓNS
  • As guarnicións de todos os pratos desta carta poden ser obxeto de modificacións a criterio da cociña en base á tempada ou dispoñibilidade de xénero no mercado.
  • Este establecemento pon ao dispor dos seus clientes toda a información relativa á composición de cada unha das elaboracións desta carta. Se dexesa coñecer os ingredientes incluidos nos distintos pratos, non dubiden en solicitar a información ao noso persoal de sala.

Precios con IVE incluído.