Carta de Restaurante

Arnoia Caldaria Hotel Balneario

ENTRANTES

Lagostinos recheos de lactonesa de wasabi con nachos e vinagreta de touciño ibérico 16,50€
Red Velvet de langostinos e vieiras con foie 18,00€
Medallóns de polbo e burrata con vinagreta de tomate seco e xeado de polbo á feira 17,00€

O DE SEMPRE

Arroz con lubrigante (mínimo 2 pers.) 30,00€/pers
Vieiras ao tradicional 12,00€
Anguías á galega 20,00€
Polbo á feira 18,00€

PESCADOS

Lomo de robaliza con cremoso de colmeilla e fiúncho con espárrago verde crocante 19,50€
Peixe sapo crocante con froitos do mar sobre risotto de polbo e algas ECO en ovas 22,50€
Rodaballo sobre sofrito e pan de gambas 25,30€

CARNES

Milfollas de carrilleira de porco ibérico con salsa boletus , queixo San Simón D.O.P e xeado de pemento de Arnoia I.X.P 23,00€
Solombo de tenreira galega con salsa de queixo Arzúa Ulloa D.O.P con sombreiro de foie 24,20€
Entrecotte de tenreira galega con salsa de queixo Tetilla D.O.P ao gratén con xeado de pementa negra 22,50€

PARA OS PEQUENOS

Prato combinado: pizza caseira de xamón e queixo, croquetas caseiras, hamburguesa de tenreira galega con baicon, queixo e patacas fritas 23,00€

SOBREMESA

Bosque de chocolate e tiramisú galego con xeado de marrón glacé 7,20€
Torta de queixo da avoa con xeado de laranxa 6,00€
Torta de cervexa negra con sorbete de mojito 7,00€
Torta Red Velvet con xeado de crema de licor 7,00€
   

MENÚ DEGUSTACIÓN 1

Lagostinos recheos de lactonesa de wasabi con nachos e vinagreta de panceta ibérica
 
Provoleta de vieiras
 
Lomo de robaliza con cremoso de colmeilla e fiúncho con espárrago verde crocante
 
Lagarto de porco Selecta con salsa de queixo Arzúa Ulloa D.O.P.
 
Tarta Red-Velvet con coulis de mango, bágoa de framboesa e xeado de crema de licor
 
Precio: 40,00 €        (bebida non incluida)
Os menú degustación son a mesa completa

MENÚ DEGUSTACIÓN 2

Ensalada de bacallau e lagostinos, pemento de Arnoia D.O.P macerados en vinagre X.P, con vinagreta de antxoas e cebola crocante
 
Medallóns de polbo á prancha e burrata sobre cebola caramelizada con
vinagreta de tomate seco “Km0” e xeado de polbo á feira
 
Lombo de rodaballo sobre salsa de vieiras e pan de gambas.
 
Milfollas de porco ibérico con salsa boletus e xeado de pemento de Arnoia
 
Bosque de chocolate, tiramisú galego e xeado de marrón glacé
 
Precio: 50,00 €         (bebida non incluida)
Os menú degustación son a mesa completa
 

OBSERVACIONES
  • As guarnicións de todos os pratos desta carta poden ser obxeto de modificacións a criterio da cociña en base á tempada ou dispoñibilidade de xénero no mercado.
  • Este establecemento pon ao dispor dos seus clientes toda a información relativa á composición de cada unha das elaboración desta carta. Se dexesa coñecer os ingredientes alérxenos incluidos nos distintos pratos, non dubiden en solicitar a información ao noso persoal de sala.

Precios con IVA incluído.